Te încurajăm să #StaiAcasă, dar să-ți păstrezi mașina în cea mai bună formă!

Înapoi la Promotii
Te încurajăm să #StaiAcasă, dar să-ți păstrezi mașina în cea mai bună formă!

Lansată ca urmare a crizei cauzate de Coronavirus, campania #StaiAcasa este GRATUITĂ pentru toți proprietarii de automobile Ford.

Acest serviciu presupune preluarea mașinii de acasă/sediul clientului și returnarea ei de către reprezentantii FordStore BDT. Mai mult, campania cuprinde și efectuarea unui rezumat video despre operațiunile necesare, prin intermediul aplicației Video Check, precum și igienizarea mașinilor. Astfel, ne asigurăm că automobilele sunt predate în maximă siguranță după intervențiile în service.

FordStore BDT dorește să se asigure că șoferii se pot baza în continuare pe vehiculele lor prin lansarea acestei campanii.

În timpul preluării/reparării/livrării vehiculului, se vor folosi mănuși de unică folosință, mască de protecție precum și folii de plastic pentru volan si scaune. Elementele mașinii expuse la atingere se vor dezinfecta cu agenți speciali aprobați de Ministerul Sănătății. Rezumatul video realizat prin Ford Video Check permite clienților să vadă și să aprobe clar lucrarea recomandată și costul acesteia. Verificarea video poate fi accesată prin orice dispozitiv compatibil, cum ar fi un smartphone, tabletă sau computer.

Cum funcționează?

  1. Accesezi serviciul nostru de programare service online sau apelezi (+40) 21 221 15 15,
  2. Selectezi operațiunile de service prestabilite și/sau soliciți campania #StaiAcasa și stabilești detaliile programării.
  • La data programată, reprezentantul FordStore BDT va ridica autovehiculul de la adresa indicată de tine și îl va transporta la BDT Service;
  • După intrarea în service a autovehiculului vei primi fotografii, filmări Ford Video Check și devizul de lucru pentru intervențiile necesare;
  • Toate reparațiile se vor face numai cu acordul tău prin e-mail sau SMS;
  • Plata se face electronic, înainte de returnarea autovehiculului;
  • Reprezentantul FordStore BDT îți va returna autovehiculul cu zonele de contact dezinfectate, la adresa de preluare.

100% Siguranță prin Programul de service FordStore BDT “StaiAcasă” !

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: