Produse Profesionale CASTROL

Parteneriat Ford Castrol

Cele doua companii si-au inceput parteneriatul in 2002 si din acel an a fost lansat lubrifiantul profesional Ford-Castrol pentru motoarele premiate Ford Eco-Boost. Acest lubrifiant ofera vehiculului tau cea mai buna calitate si este cel mai adecvat lubrifiant din punct de vedere tehnic pentru a-ti proteja motorul fata de toate solicitarile care il pot afecta.

Parteneriatul Ford Castrol cuprinde doua componente cheie:

Tehnologie si inginerie

Recentele inovatii tehnologice Castrol sunt special dezvoltate pentru cele mai noi motoare Ford, in conformitate cu cerintele producatorului.

Ford recomanda exculsiv Castrol

Lubrifiantii profesionisti Ford Castrol sunt proiectati pentru a obtine cele mai bune cifrele privind consumul de CO2 si consumul de combustibil mentionate in manualul utilizatorului. Prin urmare, motoarele Ford sunt preumplute cu lubrifiantii profesionisti Ford Castrol, astfel incat motorul tau sa fie protejat de la prima pornire a autovehiculului. Inspirat de perspectivele clientilor si consumatorilor din intreaga lume, Castrol se angajeaza sa-si neutralizeze amprenta de CO2.

Pe langa investirea in proiecte importante de compensare din intreaga lume, de la reimpadurirea in Africa catre fermele eoliene din Oceania, Castrol a evaluat impactul CO2 al fiecarui litru de produs Castrol Professional. Acest lucru a condus la dezvoltarea produselor Ford-Castrol MAGNATEC Professional, care sunt certificate CO2 neutre, in conformitate cu cele mai inalte standarde globale.

Este foarte importanta alegerea corecta a uleiului de motor cu specificatia corespunzatoare autovehiculul dumneavoastra. Cititi mai multe despre gama noastra de produse de mai jos si alegi produsul corespunzator autovehicului dumneavoastra. Pentru a face alegerea corecta va rugam sa verificati manualul de utilizare sau sa contactati cel mai apropiat dealer Ford.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de acest automobil? Completează formularul de mai jos: