Programul RABLA 2021

Modelul Ford preferat, la preturi speciale prin programul Rabla! E momentul sa te bucuri din nou ca esti la volan! Schimba-ti masina veche cu modelul Ford care se potriveste stilului tau de viata – acum ai preturi speciale la achizitia prin Programul Rabla. Alege acum modelul Ford care ti se potriveste si cere o oferta personalizata prin Programul Rabla.

"VREI SA FACI O ACHIZITIE PRIN PROGRAMUL RABLA? FII PRIMUL CARE AFLA TOATE NOUTATILE!"

Aceasta este o oferta de rezervare de discount si se aplica actelor de comercializare, fiind valabila pana la lansarea Programului de autoritatile competente din Romania, in limita stocului disponibil.Prin trimiterea prezentului document declar ca imi exprim clar si neechivoc consimtamantul pentru ca orice date cu caracter personal, precum si orice alte informatii comunicate de mine, incluse in acest document, sa intre in baza de date Plusauto SRL pentru a fi prelucrate si utilizate de aceasta in orice activitati legate de marketing (inlcusiv primirea de apeluri in scop marketing direct), de promovare a noilor oferte, produse si servicii, in conformitate cu legislatia in vigoare. Datele personale vor putea fi folosite in relatiile comerciale, fara a fi facute publice, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. In baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC Plusauto SRL, str. Caracal, nr. 254, com. Malu Mare, jud. Dolj - imi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi: 1. o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele sunt sau nu prelucrate; 2. sa intervin asupra datelor transmise; 3. sa ma opun prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia mea particulara. SC PLUSAUTO SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal cu nr.17160.

Completand acest formular sunt de acord ca SC Plusauto SRL sa prelucreze datele furnizate de mine, in concordanta cu legea 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Am fost informat ca pot obtine mai multe detalii despre acest subiect consultand acest link sau direct la sediul SC Plusauto SRL. SC Plusauto SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal cu nr. 8929.