PERSOANE JURIDICE –
LEASING FINANCIAR

Onorati sa te sustinem!

Beneficiaza de dobanda 0% fixa si 6 luni amanare la plata rate si comision de administrare lunar pentru modelele Ford selectate!****

Avantaje

  • Dobanda 0% fixa;
  • 6 luni amanare la plata rate si comision de administrare lunar;
  • Perioada de creditare flexibila, de pana la 60 de luni.

Caracteristici ale produsului

  • Poti beneficia de costuri reduse ale finantarii prin programul Ford Leasing si de o dobanda de 0% pentru modelele Ford selectate;
  • Scadenta aferenta primei rate de leasing va fi dupa 6 luni de la acordarea finantarii;
  • Avans incepand cu 25% din pretul de tranzactie al autovehiculului;
  • Perioada de finantare flexibila: de la 12 pana la 60 de luni;
  • Comision lunar de administrare de 0,16% din valoarea finantata;
  • Comision de analiza a dosarului de finantare de 2,5% din pretul de tranzactie.
  • Taxa logistica de 190 EUR plus TVA

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

Informatiile din aceasta pagina sunt oferite cu titlu informativ si un reprezinta un angajament ferm al societatii de finantare sau al Ford Romania. Pentru un calcul exact al elementelor finantarii te rugam sa iei legatura cu cel mai apropiat dealer Ford.

Creditorul, persoana juridica distincta de Ford Romania si dealerii sau autorizati, isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, conform normelor sale interne.Creditorul are dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.