Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

Ford Blue Oval

Prima maşină cu logo-ul Ford a fost vândută pe 23 iulie 1903. Din acest moment incepe evolutia emblemei, care a fost modificată, pe parcursul a 100 de ani de istorie, numai de 8 ori. De zeci de ani, logo-ul Ford de pe maşinile noastre simbolizeaza modernitate și cele mai înalte standarde de calitate, adică exact lucrurile pe care le apreciază proprietarii Ford. 


Apreciem şi ne simţim onoraţi de încrederea pe care şoferii o au în marca Ford. De aceea, ne dorim să vă ajutăm să aveţi grijă de apectul maşinii dumneavoastră – în care logo-ul Ford joacă un rol important. Proprietarii Ford sunt bine-veniţi în service-urile PLUSAUTO, pentru a schimba siglele deteriorate, fără niciun cost*.

În plus, veţi beneficia de o verificare gratuită a maşinii în cadrul recepţiei interactive, care vă va oferi informații curente despre starea vehiculului. 

Cum trebuie să procedaţi pentru schimbarea unei sigle deteriorate? 

Mergeti la cel mai apropiat dealer  PLUSAUTO şi programaţi-va astfel o întâlnire cu reprezentanţii noştri, folosind datele de contact disponibile. 

Pentru verificarea eligibilităţii vehiculului dumneavoastră în cadrul acestui program, vă rugăm să precizaţi, în discuţia cu reprezentantul dealerului, anul şi modelul vehiculului, sau să comunicaţi seria de şasiu (VIN). 

* Emblema Ford va fi inlocuită gratuit daca prezintă una din următoarele deteriorări: coroziune, deteriorarea culorii (vopselei) sau exfolierea materialului cromat. Sunt excluse din acest program emblemele care prezintă zgârieturi, fracturi, excoriaţii mecanice, distrugeri în urma accidentelor sau a reparaţiilor post-accidente, sau care sunt parte componentă a unui ansamblu ( de ex: grilă radiator sau grilă caroserie). Programul se aplică tuturor autovehiculelor Ford cu o vechime de maxim 10 ani.