Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

Urca in varf...de gama!

Daca intre tine si tehnologie a existat mereu o atractie puternica, intalnirea cu Ford Edge poate fi una de gradul III.

Edge reprezinta culmea tehnologiei si designului SUV-urilor Ford si are puterea reala de a-ti schimba nu doar cursul drumului dar si asteptarile tale de la o masina moderna si inteligenta.

Echipat cu numeroase tehnologii care vizeaza confortul, printre care Sistemul de recunoastere a semnelor de circulatie, Sistemul de asistenta la pastrarea benzii, parbrizul incalzit si scaunele fata incalzite, tip sport, Edge te ajuta sa te concentrezi mai usor la volan si sa depui mai putin efort la manevrare.

Iar prin tehnologia inovatoare SYNC 3 controlezi simultan telefonul, muzica, sistemul de navigatie si climatizarea, cu ajutorul unor comenzi vocale intuitive sau a ecranului tactil color de 8”.

Cu Edge nu urci doar culmile tehnologiei ci aproape orice forma de relief, indiferent de conditiile meteo, datorita Sistemului Inteligent de Tractiune Integrala (iAWD).

Ford Edge nu inseamna doar reducerea efortului de a conduce. Designul inovator te hipnotizeaza instantaneu, prin formele care emana stil si indrazneala. Acest SUV aparte este o promisiune de calitate fara compromisuri, de la exteriorul impunator, la cele mai mici detalii din interior.

Daca esti preocupat de siguranta, Edge iti inlatura instant grijile, cu o gama completa de tehnologii de siguranta, care controleaza sau iti ofera asistenta pentru a optimiza aderenta, tractiunea, franarea si efectele incidentelor nedorite din trafic. Sistemul de Asistenta pentru situatii de Urgenta e mereu la indemana, tot prin sistemul SYNC 3.

Poti experimenta chiar acum toate acestea, la volanul unui Ford Edge, profitand de oferta speciala: avantaj client de 8.500 €* (TVA inclus), pentru modelul Titanium, cu motorizare 2.0 TDCi 210 CP, transmisie Powershift.

Nu mai sta pe ganduri! Mergi acum la un drive test sau viziteaza cel mai apropiat showroom Ford Plusauto.

Afla mai multe despre Ford Edge.

*Termeni si conditii


Oferta este supusa unor termeni si conditii, este adresata exclusiv persoanelor fizice si este valabila in limita stocului disponibil la dealerii participanti la program, pentru Edge Titanium 2.0 TDCi 210 CP Powershift. Oferta prezentata include TVA si este obtinuta dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului acordat de Ford Romania; 2. contributiei dealerilor participanti la acest program. Oferta nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Consumul mixt masurat in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007): 5,9 l/100 km; emisii CO2 (g/km): 152, valoare masurata in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Oferta in limita stocului disponibil, valabila pana la 31.12.2017.