Tur Virtual
Find us on Facebook

 

 

 

 

Ford Leasing

Soluții de finanțare prin Ford Leasing

Acum este și mai ușor să-ți iei un autoturism Ford. Trebuie doar să alegi una dintre cele două soluții de finanțare. Cu un simplu avans, beneficiezi imediat de o mașină nouă, plus servicii incluse foarte avantajoase.

Totul începe cu un proces rapid de analiză a dosarului și acordarea aprobării în cel mult 24 de ore. Comunicarea cu tine rămâne deschisă şi transparentă pe toată durata contractului, pentru a permite identificarea celor mai bune acţiuni la orice moment dat. Nu în ultimul rând, vei avea permanent acces, prin aplicaţia de suport online, la tot ceea ce ţine de contractul de leasing.

Pentru soluții de finanțare destinate persoanelor juridice, află mai multe pe fordfleet.ro.

Leasing INTELIGENT FORD

Ți-ar plăcea să conduci o mașină nouă la fiecare 2-3 ani? Este posibil, prin oferta Leasing Inteligent Ford. Practic, beneficiezi periodic de cele mai moderne tehnologii și performanțe, cât și de un design în pas cu trendurile. În plus, vei putea alege între diverse tipuri de caroserie (berlină, break, monovolum etc.), în funcție de nevoile tale de-a lungul vieții.

La sfârșitul perioadei de finanțare ești eliberat de orice risc de revindere a mașinii, fiind mereu într-o situație favorabilă pentru a-ți schimba mașina.

Oferta Leasing Inteligent Ford presupune:

  • Plata pe loc a 30% din prețul autoturismului pe care vrei să-l achiziționezi;
  • Plata în 36 de rate lunare a încă 30% din prețul autoturismului;
  • După 3 ani, ai 3 opțiuni:
    1. Plătești valoarea reziudală și devii proprietarul mașinii;
    2. Poți solicita reeșalonarea valorii reziduale pentru încă 2 ani;
    3. Poți opta pentru înlocuirea mașinii cu una nouă.

În cazul în care, după 3 ani, optezi pentru înlocuirea mașinii cu una nouă, dealerul partener te va invita în showroom pentru evaluarea mașinii vechi și alegerea unui model nou. Apoi, dealerul îți va face o ofertă de răscumpărare pentru mașina veche. În cazul în care o accepți, trebuie să plătești către Ford Leasing suma convenită. 40% din prețul de buy-back va închide contractul vechi, iar restul de 60% se constituie avans parțial pentru noua mașină. După toți acești pași, dealerul partener îți livrează noua ta mașină.

 

Tip produs Modele Avans Perioadă (luni) VR Dobândă Tip dobandă Asigurare
Ford
Inteligent
Toate
modelele
[30% - 50%] [12-36] 40% 6.5%
6.9%
Variabila
Fixa
Ofertă promo
generală

 

Oferta este valabilă până la 30 iunie, în limita stocului disponibil, pentru orice autoturism (vehiculele utilitare sunt excluse) Ford achiziționat prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA. Pentru un autoturism cu prețul de 13.000 € fără TVA, finanțat pentru o perioadă de 36 de luni, cu avans 30%, valoare reziduală 40%, dobânda este de 6.5%, iar DAE 10.81%, Oferta include 6 luni CASCO gratuit și asigurare GAP.