Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

Design

Ford KUGA

 

Design Exterior

design exterior ford kuga 2017

De la kit-ul stilistic sport al caroseriei si suspensia coborata, pana la farurile de ceata. De la designul unic al jantelor din aliaj „Absolute Black”, la emblemele ST-Line personalizate: ST-Line creeaza un aspect exterior de neconfundat, oferind noului tau Ford Kuga o prezenta de drum impozanta.

 

Design distins, atractiv intr-un mod remarcabil. Sisteme de tractiune care te ajuta atunci cand te afli la drum. Solid, dar sofisticat. Capabil, dar confortabil. O imagine greu de uitat. Stil indraznet si sigur pe sine. Privelisti uimitoare de jur imprejur. Aerodinamica nu a aratat niciodata asa de bine. Relaxeaza-te si bucura-te de calatorie. O prezenta impozanta. Arata bine pe orice teren. Puternic, sportiv, impunator. Detalii bine gandite si practice.

 

 Design Interior

Design interior ford kuga 2017

Pedale din aliaj prelucrat, volan tip sport special, protectii pentru praguri inscriptionate... ST-Line te recompenseaza oriunde te-ai uita, ori de cate ori pornesti la drum. Iar din scaunele sport unice te vei putea bucura de o pozitie de condus confortabila, din care ai control absolut. 

 

Un spatiu in care vei dori sa petreci timp. Scaune fata de calitate superioara, cu tapiterie din piele. Suprafete placute la atingere si detalii inteligente. Lasa sa patrunda lumina naturala prin plafonul panoramic. O frana de parcare electronica inteligenta. Capacitate de pana la 1.603 litri. Loc din belsug. Spatiu de care sa te bucuri. Fiecare comanda se afla la indemana, in mod intuitiv. SYNC 3 cu ecran tactil de 8”. Spatiu din belsug pentru pasagerii din spate. Instrumente de bord clare, ultramoderne. Dispunere curata, neingramadita a cabinei. Treci la volan si preia controlul. Executie de exceptie, detalii elegante. Volan incalzit pentru un plus de confort.