Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

Rabla 2017

 

 Profita acum de programul rabla! Daca iti casezi masina veche, ai un pret special pentru Ford KA+: numai 7.990€, TVA inclus, cu dotarile din pachetul Essential fara niciun cost suplimentar! Iar multumita conditiilor speciale de finantare, poti alege o rata lunara de la 380 de lei – fara comision de administrare sau rate reziduale.

 

Daca iti doresti o masina economica, dar spatioasa, cu dotari practice, care fac condusul mai sigur, mai confortabil si distractiv, atunci Ford KA+ este pentru tine.

Descopera avantajele pe care Noul KA+ le aduce in viata ta si bucura-te din plin de fiecare moment petrecut la volan.

 

KA+ iti aduce toate dotarile esentiale pentru siguranta: airbaguri frontale pentru pasagerul din fata si sofer, airbaguri laterale pentru protejarea toracelui si airbaguri tip cortina pentru protejarea capului; sistem de control al tractiunii, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri. Nu lipsesc nici sistemele de asistenta pentru manevrele de zi cu zi: de la sistemul de directie asistata electric (EPAS), care se regleaza automat pentru a permite virarea mai simpla si mai usoara atunci cand parchezi si pentru a oferi o directie mai ferma, pana la Sistemul de asistenta la pornirea din rampa, care foloseste sistemul de franare pentru a impiedica alunecarea in spate a noului KA+ atunci cand pornesti din rampa.

 La acestea se adauga, fara niciun cost suplimentar, dotarile din pachetul optional Essential, adica sistemul de aer conditionat manual si sistemul radio-CD cu bluetooth si conexiune USB.

 

Descopera oferta cu livrare imediata!

 

 

 

*Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale.