Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

Rabla 2017

 

Profita acum de programul rabla – daca iti casezi masina veche ai un pret special pentru Ford Focus: numai 11.325€, TVA inclus, cu dotarile din pachetul Trend fara niciun cost suplimentar! Iar multumita conditiilor speciale de finantare, poti alege o rata lunara de la 600 de lei – fara comision de administrare sau rate reziduale.

 

Daca iti doresti un autoturism modern, rafinat, cu o gama larga de noi tehnologii remarcabile, cu un spatiu in cabina mai avansat si mai sofisticat ca niciodata, care sa iti ofere echilibrul perfect dintre putere si economie de combustibil si motorizari ce maximizeaza performanta si eficienta, atunci Ford Focus este pentru tine.

 

Cu Ford Focus beneficiezi de o gama bogata de dotari standard, cum ar fi:

 

• Sisteme inteligente de siguranta si stabilitate – ESP (Program Electronic de Stabilitate), HLA (Asistenta la Pornirea in Rampa), ABS (Sistem Anti-Blocare la Franare), EBD (Distributie Electronica a Fortei de Franare), EBA (Asistenta la Franarea de Urgenta);

• Airbag-uri frontale si laterale pentru sofer si pasager; airbaguri cortina fata si spate;

• Sisteme de siguranta si stabilitate: sistem de control avansat al cuplului motor (Torque Vectoring Control), ABS (Sistem Anti-Blocare la Franare), EBA (Asistenta la Franarea de Urgenta), ESP (Program Electronic de Stabilitate), HLA (Sistem de asistenta la urcarea in rampa), sistem avansat de monitorizare a presiunii in pneuri;

• Sistem Ford My Key;

• Volan si schimbator de viteze imbracate in piele

• Dotari prietenoase cu mediul: incarcare regenerativa inteligenta a bateriei, Active Grille Shutter si sistemul Ford ECOmode cu indicator de schimbare a vitezelor.

 

Pachetul Trend, inclus in pretul din oferta, iti aduce dotari suplimentare cum ar fi:

 

• aer conditionat automat, cu reglare separata stanga/dreapta;

• radio CD cu MP3 player, USB, 6 difuzoare, comenzi audio pe volan;

• SYNC 3 cu touchscreen color de 8", Blue Tooth, Voice Control si Sistem de asistenta in caz de urgenta (112);

• faruri de ceata;

• covorase de velur fata si spate cu logo Ford;

• consola centrala cu cotiera.

 

Mai mult – in cadrul acestei promotii beneficiezi si de garantia extinsa: 2+3 ani sau 100.000 km, fara costuri suplimentare! 

 

*Imaginea este cu titlu de prezentare si nu creeaza obligatii contractuale. 

**Oferta financiara de prezentare contine TVA, este realizata exclusiv de UniCredit Consumer Financing si se adreseaza persoanelor fizice. Ratele lunare nu contin asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. Oferta financiara este aferenta modelului Focus Trend 5 usi 1.0 EcoBoost 100CP, cutie manuala in 5 trepte, in valoare de 11.325 Euro (pret lei 50.962,5 lei la un curs cu titlu de exemplu de [4.5] RON/1 EUR) TVA inclus, avans 19.900 lei (39%), valoarea totala a creditului va fi de 31.062,5 lei pe 60 luni: rata anuala a dobanzii 4,95% (ROBOR la 3 luni + marja 4,13%), comision de analiza dosar 790 lei, comision lunar de administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare 600,4 lei, valoarea totala platibila 36.022,36 lei, DAE 6,2%. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea optionala de viata si asigurarea CASCO. Sumele prezentate anterior pot varia in functie valorii tichetului valoric rabla, ulterior intrarii in vigoare a legislatiei specifice dar si de cursul de schimb RON/EUR la data tranzactiei si/sau emiterii documentatiei de finantare. Pretul modelului este obtinut dupa includerea cumulativa a: 1. contravalorii suportului flat acordat de Ford Romania; 2. contributiei dealerilor participanti la acest program; 3. O contravaloare estimata a tichetului valoric rabla de 6.500 lei; 4. contravaloarea garantiei extinse 5 ani (2+3 ani) sau 100.000km. Aceasta oferta include garantia complexa (2+3 ani de garantie conventionala) in limita a 100.000 km sau 5 ani (incluzand perioada de 2 ani de garantie legala) in functie de care dintre cele doua elemente (kilometraj sau timp) expira primul.  

 

***Oferta nu include contravaloarea unor echipamente, accesorii sau dotari optionale, este supusa unor termene, respectiv conditii si este valabila in limita stocului de vehicule disponibil la dealerii participanti in program. Consumul mixt si emisiile CO2 sunt masurate in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare (e.g Directiva Europeana nr. 715/2007). Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Detalii si explicatii suplimentare despre campanie - la Ford Plusauto.