Tur Virtual
Find us on Facebook

 

  

Prezentare generala

Ford Fiesta

Cu Ford SYNC poti selecta o piesa de pe un USB sau un MP3/iPod® sau sa o redai de pe mobil. Sistemul iti permite sa efectuezi si sa primesti apeluri utilizand vocea si chiar citeste mesajele text cu voce tare, astfel incat poti pastra legatura cu prietenii si familia din mers. 

In plus, nici nu va fi nevoie sa te opresti prea des pentru a alimenta: motorul nostru premiat 1.0 EcoBoost imbina puterea satisfacatoare cu un consum de combustibil exceptional, de pana la 4,3 l/100 km. 

Datorita tehnologiilor inovatoare, fiecare clipa de condus va fi sigura, confortabila, interactiva si distractiva. Iar masina este disponibila in 12 culori atractive.

Interiorul modelului Fiesta ST-Line reflecta imaginea distinctiva si stilata a acestei masini. Insertiile argintii din schimbatorul de viteze, pedalele din otel inoxidabil, geamurile fumurii si volanul specific ST-Line, imbracat in piele - toate aceste detalii diferentiaza ST-Line de restul seriei Fiesta.


ST-Line. In urmarirea stilului

Noul ST-Line combina caracterul practic, dar elegant al modelului Ford Fiesta cu cel estetic, ce fura privirile, al unui vehicul din linia noastra de performanta. Spoilerul din spate, kitul de stil al caroseriei si grilele din fata de tip plasa, jantele din aliaj Rock Metallic, suspensiile sport si exteriorul specific ST-Line - toate contribuie la combinatia unica de utilitate si design ce atrage toate privirile.